Garancia info

GARANCIÁVAL KAPCSOLATOS TUDNIVALÓK :
A megrendelt árut a a kézhezvétel után 3 napon belül, azaz 72 órán belül tudjuk cserélni vagy elállás esetén az árát visszatéríteni. ( célszerű a terméket ezen időn belül kibontani és kipróbálni) Három nap után garanciális ügyként kezelhető a reklamáció.

Alkatrészek: Kérem vegyék figyelembe hogy beépítendő és egyéb alkatrészeket a csomagolás kinyitása után ( pl.külön fűrészlánc, tűzőgépkapocs, stb… ) nem tudunk cserélni, illetve visszavásárolni !
Továbbá felhívjuk figyelmüket, hogy csak sértetlen, hiánytalan, eredeti csomagolásban lévő terméket áll módunkban visszavenni. Amennyiben ez nincs meg vagy a készüléken használat nyoma látható, csak garanciális javításként tudjuk kezelni, összeget vissza adni ez esetben nem nem tudunk. Amennyiben nem cserét kér hanem pénz visszatérítést úgy a termék árát tudjuk visszautalni a szállítási költséget nem.

Elállás  esetén a termék visszahozása / visszaküldése minden esetben a vásárló költsége!
Cím: STARK 2022 s.r.o (Kft.)  2131 Göd, Pesti út 16 / fsz.1.  Ha személyesen hozza vissza az átvételi időpont rugalmasan igazítható, de minden esetben előző napi telefonos egyeztetés szükséges a következő telefonszámon: +36706371932

Elállás vissza küldésénél, vagy behozatalánál kérjük a bedobozolt terméket fóliába vagy papírba becsomagolni és  jól láthatóan ragasszon a csomagolásra kívűlre egy ‘ KÉSZLETRE VEHETŐ / jocuccok.eu ‘  felitratot.

Garanciális javítás ügyben kérjük ezt a telefonszámunkat hívja: +3620 5216521

Garanciális javítás  esetén a termék visszahozása / visszaküldése minden esetben a vásárló költsége!  Visszaküldési cím: (STARK 2022 s.r.o (Kft.)   2131 Göd, Pesti út 16 / fsz.1. )  Garanciális javítás küldésénél, vagy behozatalánál kérjük a bedobozolt terméket fóliába vagy papírba becsomagolni és  jól láthatóan ragasszon a csomagolásra kívűlre egy ‘ HIBÁS TERMÉK – GARANCIÁLIS JAVÍTÁSRA / jocuccok.eu ‘  felitratot, valamint telefonszámát és nevét. és a hiba rövid leírását.

 

Garancia az összes termékünkre a vásárlás időpontjától számított 1 év. 
A rendelést ezen tények tudatában kérjük leadni.